Tamplarie PVC

Tamplaria termoizolantă din pvc, denumita generic termopan se compune din sticla termopan, feronerie, profil pvc.
Tamplaria reprezinta o parte importanta a unei constructii, aceasta fiind raspunzatoare în cea mai mare parte de confortul termic şi fonic din locuinţa. In alegerea sistemului de tamplarie se va tine cont de tipul de material ce urmează a fi folosit, de provenienta acestuia (austriac, german, turcesc, etc.) dar şi de firma ce produce tamplaria. Un aspect foarte important ce trebuie retinut: 41% din caldură dintr-o încăpere se pierde prin ferestre, deşi suprafaţa acestora reprezintă 15%-30% din suprafaţa totala. PVC-ul nu dauneaza sanatatii şi nici mediului înconjurator fiind 100% reciclabil. Durabilitatea medie a acestuia este apreciata la 25 de ani.
Geamul termopan este un ansamblu format din doua foi de sticla lipite pe laterale prin intermediul unei baghete de aluminiu si a unor membrane cauciucate. Astfel rezulta un geam cu un grad ridicat de izolare termică ce pastrează şi transparenta necesara spatiilor vitrate. Adesea se utilizează sticls de tip float, pentru a elimina deficiente de claritate des întalnite la alte tipuri de sticla, deformari de imagine sau efecte de curcubeu. Totodata se folosesc baghete de aluminiu de diferite grosimi ce permit obtinerea un mediu interior suficient de voluminos pentru a izola eficient încaperile de temperaturile de afara. Grosimea foilor de sticla influenţează şi ea caracteristicile termice dar mai ales cele de rezistenta la impact ale geamului termopan. Cel mai des folosit este geamul de 4 mm suficient de rezistent pentru ferestrele uzuale ale unei case.
Tamplaria din PVC cu geam termopan pe care noi o folosim este produsa de firma Schonline. Aceasta tamplarie este imbinata de oameni priceputi care au experienta in domeniu. Echipa noastra monteaza cu profesionalism geamuri si usi cu geam termopan. De asemenea geamurile noastre au doua deschideri una oscilobatanta(geamul se deschide decat pe jumatate) si deschidere  normala. De asemenea tamplaria noastra are mai multe culori din care va puteti alege. Aceste culori se imbina armonios cu orice culoare data pe acoperis, scafa sau pe peretili exteriori si interiori ai casei.
Geamul termopan care il punem are doua foi de sticla, grosimea standard a unui geam termopan, insa strategia noastra de viitor este de adaugare a inca unei foi de geam pentru a ajunge la o grosime de 3 foi de geam. Acest lucru va duce la o izolare termica mai buna, dar si la o izolare fonica mai eficienta.
Asadar tamplaria din PVC cu geam termopan ansamblata si pusa de noi este eficienta si da un aspect mai mult decat estetic casei dumneavoastre, iar intr-un viitor apropiat va da si un confort termic si fonic mai bun decat orice alt geam termopan care exista pe piata.

Activitatea se desfasoară în oras Stefanesti, strada Coasta Campului nr.48, judet Arges.

-Tamplarie PVC Schonline cu geam termoizolant:
-usi, ferestre, panouri cu 3 camere;
-gama variata de culori (alb, color, imitatii furnir);
-tip de deschidere: normală, culisantă, oscilo-batantă)

*Ofertare
*Montaj
*Transport
*Garanţie

-PRIMARIA comunei Albestii de Arges – Scoala generala Albestii de Arges
-PRIMARIA comunei Stefan cel Mare – Gradinita Stefan cel Mare
-PRIMARIA comunei Cicanesti – Caminul cultural Cicanesti
-PRIMARIA comunei Godeni – Caminul cultural Godeni
-PRIMARIA comunei Cepari – Caminul cultural Cepari
-PRIMARIA comunei Popesti – Sediul Primariei Popesti
-PRIMARIA comunei Recea – Scoala generala Deagu, Gradinita Recea
-PRIMARIA comunei Izvoru – Sediu Primariei Izvoru