Rulouri si lambriuri

lambriu 2Rulourile si lambriurile noastre sunt importate din Macedonia, si constituie prima noastra activitate in firma Roloplast. Aceasta activitate a inceput cu o formatie de 3 oameni care se afla si acum in aceasta echipa putin extinsa.
Rulourile si lambriurile sunt din PVC si sunt durabile in timp. Avem doua modele de lambriuri: unul normal si unul cu model, dar si o impresionanta paleta de culori. Aceasta activitate are sediul in Stefanesti(primul nostru sediu).
Rulourile sunt foarte bune mai ales pentru cei care locuiesc la bloc deoarece sunt foarte bune izolalatoare termice: vara pastreaza temperatura din casa la un nivel mult mai scazut  decat cel de afara, iar iarna mentin un nivel mai ridicat de caldura decat cel de afara, de asemenea pot opri patrunderea in casa a luminii solare puternice, dar au orificii care pot lasa sa intre o cantitate de lumina suficienta pentru a lumina camera respectiva, si pentru a crea confortul casnic dorit de oricare dintre voi.rulou
Lambriurile pot fi folosite pentru placarea peretilor interiori, partial sau pe intrega suprafata a acestora, a tavanelor si usilor, atat la constructiile civile, cat si industriale.
Avand in vedere ca poate fi folosit pentru mai multe zone: lambrisarea peretilor, lambrisarea unei parti de perete, lambrisarea scafei, lambrisarea foisoarelor, lambrisarea temeliei etc., lambriul nostru este foarte practic si utilizat, avand o gama variata de culori care sa se asorteze cu tamplaria geamurilor, culoarea acoperisuluisau modelul mobilei.
Fiind una dintre activitatile de baza a firmei, echipa noastra este profesionista avand vechime in domeniu, ceea ce garantaza montaj profesional si eficient.
Tot in cadrul acestei ramuri avem si jaluzele verticale din PVC. Acestea sunt foarte practice si bune pentru orice casa sau birou.
Jaluzelele noastre verticale au o paleta de culori care va da camerei o nota aparte. Acestea au un model pe o parte , iar pe partea cealalta sunt plate, ele pot fi  tinute deschise ca sa poata intra lumina, sau inchise pentru atunci cand lumina solara este foarte puternica .Jaluzelele pot fi ajustate de catre oamenii nostri la orice marime in functie de geam sau de dorinta consumatorului.
Executam de asemenea si automatizari la porti, care consta intr-un mecanism ce se pune la poarta pentru a o deschide si o telecomanda care poate actiona de la 100-150m, distanta maxima. Este comoda si va scuteste de datul jos din masina pentru a deschide poarta manual. Poarta poate fi setata la cat timp de la deschidere sa se inchida sau sa ramana deschisa sau sa se deschida partial.
lambriuDatorita anilor de experienta va garantam profesionalism la montaj. De asemenea daca doriti sa le cumparati si sa le montati singuri acest lucru este posibil, nu trebuie decat sa veniti la sediul nostru din Stefanesti sa comandati cantitatea de material care va trebuie si sa platiti pentru acesta. Dar daca stiti ca nu va descurcati puteti veni si cere sa se monteze de catre oamenii nostri care sunt profesionisti, si care au realizat toate lucrarile care vor fi mentionate mai jos, in acest caz transportul si montajul este gratuit.
Speram ca v-am convins sa cumparati de la noi si sa va convingeti de calitatea produselor noastre si de profesionalismul echipei noastre.

Rulouri

STORURILE EXTERIOARE pentru ferestre ofera urmatoarele avantaje:
-pe timpul verii asigura protectie împotriva razelor solare, reducand temperatura in camera cu 8 pana la 10oC, iar pe timpul iernii protejeaza impotriva frigului, geamurile nu mai îngheata, iar temperatura în camera poate creste cu 6 pana la 8oC;
-realizeaza o buna izolare termica si fonica;
-protejeaza împotriva luminii, a prafului şi asigura o mai buna întretinere în timp a tamplariei;
fiind colorate în masa, nu este necesara vopsirea lor sau alta masura de protectie impotriva coroziunii;
–  isi mentin forma în atmosfera umeda sau pe timp de ploaie, nu apare fenomenul de exfoliere;
se curata usor, prin spalare cu solutii neabrazive;
– sunt prevazute cu orificii ce permit patrunderea luminii şi a aerului.

Lambriuri

LAMBRIURILE din PVC, fata de materialele traditionale destinate amenajarilor interioare şi exterioare, prezinta urmatoarele avantaje:
-se taie cu usurinta si se ajusteaza la dimensiunile dorite;
-montajul lambriurilor se face rapid şi curat, evitandu-se neplacerile şi deranjul cauzate de folosirea solutiilor clasice;
-etanseizarea foarte buna a îmbinarilor asigura izolarea termica si fonica;
-sunt rezistente la agentii chimici, coroziune şi umiditate, nu-si modifica în timp caracteristicile si nu întretin arderea;
-depunerile de praf sunt reduse ceea ce face ca întretinerea lambriurilor sa fie usoara;
-lambriurile nu necesita vopsire, fiind colorate în masa, în diverse culori.