Feronerie

Din cele mai vechi timpuri, modelarea fierului a fost o preocupare fascinanta pentru oameni, inca de la potcovitul cailor, apoi armurile si sabiile cavalerilor. Si acum ca si atunci, prelucrarea fierului este o arta, de aceea, noi dam fierului orice forma pentru a va imbia in casa sau in exteriorul acesteia.
Avand o traditie indelungata in prelucrarea si forjatul fierului, firma S.C. CRINA S.R.L., a fost preluata de firma noastra, iar cu ajutorul oamenilor cu experienta in domeniu din aceasta firma am reusit sa le oferim oamenilor tot ceea ce isi doresc cand vine vorba de porti, garduri, balustrade, accesorii pentru mobilier, accesorii pentru gradina etc. Modelele sunt variate, toate fiind facute din fier forjat si apoi vopsit in camp electrostatic, despre care veti afla mai multe daca intrati pe pagina Vopsitorie.
Folosind metode de lucru si tehnici ce îmbina traditionalul cu modernul, design-urile noastre sunt atât moderne cât si pline de maiestrie. Gama variata de modele pe care o avem accepta mereu actualizari, firma noastra putând executa lucrari dupa modelele propuse de dumneavoastra sau dupa proiectul unui arhitect.
Lucrând în limitele bugetului pe care îl aveti, va particulariza designul proiectantului dumneavoastra, în functie de împrejurimile si locul în care va fi amplasata lucrarea, precum si de preferintele dumneavoastra. Daca design-ul dumneavoastra necesita un ornament traditional sau elemente geometrice diverse va sfatuim sa vizitati sediul nostru în care puteti vedea cele mai bune design-uri oferite de noi.
Ne straduim sa ne construim o reputatie solida prin livrarea în timp util a unor lucrari de calitate deosebita.

*Activitatea se desfăşoară în comuna Bradu, judeţ Arges (pe soseaua DN65 Pitesti -Slatina)
*Productie de serie pe:
-Confectii metalice
-Articole din fier forjat

*Cadru metalic mobilier
*Mese si scaune
*Paturi metalice
*Rafturi si stative metalice
*Porti si garduri
*Balustrada pentru balcon si pentru scara
*Grilaje ferestre si usi
*Mobilier din fier forjat pentru gradina
*Mobilier din fier forjat pentru interior
*Diverse ornamente din fier forjat

*ALPROM S.A. (Pitesti)
*SELECTRA S.R.L. (Curtea de Arges)
*FORTIUS AUTOZET S.R.L. (Pitesti)
*MEDIAN COSTEŞTI – HOF S.R.L. (Costesti)
*BRICOPLUS DISTRIBUTION S.R.L. (Pitesti)
*ANDRA S.R.L. (Pitesti)
*BIOTECH CENTER S.R.L. (Pitesti)