Constructii

Constructii este denumirea unei ramuri a tehnicii care se ocupă cu proiectarea, executia, intretinerea si exploatarea diferitor structuri sau lucrări de infrastructură.
Durabilitatea reprezintă durata de funcţionare normala în timp a principalelor elemente de constructii, fara pierderea calitatii necesare exploatarii optime si poate fi: ridicata (de gradul I) si este peste 100 de ani; mijlocie (de gradul II) intre 50 si 100 de ani; normala sau obisnuita (de gradul III) între 20 si 50 de ani.
Rezistenta la foc reprezinta capacitatea constructiei de a rezista la solicitări termice si mecanice produse in timpul si din cauza incendiilor. Din punct de vedere al rezistentei la foc, elementele de constructii depind direct de materialele din care se executa si se caracterizeaza prin gradul de combustibilitate si limita rezistentei la foc. Combustibilitatea unui material sau element de constructii reprezinta capacitatea acestuia de a se aprinde si de a arde in continuare si din acest punct de vedere acestea se clasifica: incombustibili (betonul, zidaria), greu combustibili sau semicombustibili (metalul protejat, lemn ignifugat sau tencuit) si combustibili (lemn, carton bitumat). Limita de rezistenta la foc este perioada de timp in care un element de constructie supus unui incendiu isi pastreaza stabilitatea.
Rezistenta si stabilitatea constructiilor se refera la capacitatea lor portanta, deformatii, fisuri, cat si la conditiile de exploatare specifice fiecarei constructii(uzura, soc etc.).
Conditiile fizice si igienice de exploatare sunt legate de factorii de climat exterior si interior si se refera la temperatura, umiditate, iluminare, viteza curentilor de aer, gaze nocive etc.
Conditiile de ordin arhitectural asigura constructiilor aspectul corespunzator destinatiei acestora, cu o plastica si o compozitie arhitectonica optima.
Conditiile economico-organizatorice privesc in general costul constructiilor, tehnologia de executie si posibilitatile de industrializare, materiale folosite, solutii tehnice, termenul de executie si punerea in functiune.
Firma noastra dispune de constructori competenti care fac sa para totul mai usor.
Constructiile realizate de noi sunt sigure si au un grad mare de rezistenta in timp, deoarece folosim materiale de constructii profesionale care rezista de-a lungul timpului si sunt adecvate conditiilor gasite la locul de munca.
Constructorii nostri sunt impartiti in doua echipe, fiecare condusa de cate un sef competent care se asigura de buna desfasurare a lucrarilor si de asemenea, de asigurarea sigurantei oamenilor la locul de munca, verificand conditiile de lucru. In echipa se gasesc atat muncitori calificati, cat si muncitori necalificati.
Lucrarile executate de noi consta in constructie de la fundatie, renovare sau amenajare. Avem o gama larga de unelte si masini ne ajuta sa le executam, iar materialele de constructii profesionale, se adapteaza oricaror conditii de mediu.